Black Friday gælder kun fredag d. 25/11
-15% på hele vores sortiment
Omvendt (hollandsk) auktion fra kl 15:30 hvor rabatten på en lang række udvalgte øl stiger 5% hver halve time! (OBS hver 1. time for mjød)
+20% indhold (normalt +15%) i alle vores blandede kasser

I sidste ende, kl. 23:30-23:59, lyder rabatten for øl på 100% (hvis altså der er noget tilbage til den tid). Bemærk, der er kun et begrænset antal af hver variant med i den omvendte auktion (1-5 stk). Når en variant er udsolgt i auktionen kan du dog stadig være heldig at finde den i det normale sortiment med 15% Black Friday basis rabat. Hvis nogen varianter ryger meget hurtigt, vil vi muligvis løbende flytte nogen varer fra basis Black Friday rabat til den omvendte auktion. 😍

🚨INFO/BEMÆRK/OBS🚨
Produkter reserveres først i det du trykker 'godkend ordre' og hopper til betalingssiden, og altså IKKE så snart du lægger dem i kurven.
De angivne priser i kurven er gældende ved købets afslutning. Kontroller venligst før du går til betaling. Da vores hjemmeside bliver hårdt belastet denne dag, kan der gå et øjeblik før at alle priserne på auktionen er opdateret ved tidsskiftet.
Vi forudser at det kan blive lidt hektisk for alle parter og derfor anbefaler vi, hvis man forventer at lave flere ordrer i løbet af dagen, at man vælger 'Black Friday order collection' og skriver eventuelle tidligere ordrenumre i kommentarfeltet. Når Black Friday er slut gør vi status, samler dine ordrer og kontakter dig mht. levering og evt. betaling for fragt hvis din samlede ordresum er under 600,-.