Om os
Bag Ølkassen.dk står Asger, Erik, Jesper, Lavrans og Søren. Vi har fundet sammen omkring passionen for det gode øl. Vi tager løbende på øl-messer, øl-ture og alt andet der lugter af øl, for at smage og finde frem til det gode øl.
Med Ølkassen.dk ønsker vi at gøre det nemmere for dig at finde og få leveret gode kvalitetsøl fra hele verden.

Vores øl
Det er ikke vores ambition at være den største forhandler af specialøl. Vores helt grundlæggende idé, og ambition, med Ølkassen.dk er at lave en side hvor alle øllene er intet mindre end fantastiske. En side hvor vi selv ville købe alle øllene, så det har vi gjort.

Vi smager selv alle øllene (ja, nogen skal jo gøre det hårde arbejde ;-)). De gode øl køber vi hjem og sætter til salg. De knapt så gode øl finder du ikke på vores hjemmeside. Dermed ikke sagt at der ikke er gode øl derude vi ikke har til salg endnu.

Mød personerne bag Ølkasse.dk

Asger
Som uddannet brygmester og kemiingeniør kombineret med en langvarig interesse for øl, kan Asger kaldes en ægte ølekspert. Asger er ansvarlig for indkøb og lager.

Erik
Erik er det kreative hoved i ølkassen. Med en positiv attitude bliver ideer til virkelighed.

Lavrans
Lavrans står for alt vores grafik, produktbilleder og sociale medier.

Jesper ”Pjuske”
Med en interesse for både webdesign og øl, gør pjuske sig en essentiel del af teamet. Navnet Pjuske kommer fra det pjuskede hår, altså på hans hoved.

Søren
Søren står for regnskab og kundeservice. Har du spørgsmål til forsendelse, betalinger eller lignede er det ham der har alle svarene, kontakt venligts via info@oelkassen.dk